Söyleşi Konuğumuz Aykut Kocaman’dı

Spor Çalışmaları Merkezi olarak düzenlediğimiz eğitim programlarımız kapsamında bu hafta, Türk futbolunun önemli isimleri arasında yer alan eski milli futbolcu ve teknik direktör Aykut Kocaman’ı ağırladık.

Uzun süre formasını giydiği Fenerbahçe takımının efsane isimleri arasında yer alan ve teknik direktörlük kariyerinde Konyaspor, Fenerbahçe ve son olarak Başakşehir futbol takımlarını çalıştıran Aykut Kocaman, Spor İletişimi ile Spor Hukuku ve Yönetimi programlarımızın katılımcılarıyla buluştu. Moderatörlüğünü Spor İletişimi programımızın koordinatörü Bağış Erten’in yaptığı söyleşide Kocaman, 40 yıllık kariyerine dair tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. Futbolun dünü, bugünü ve yarınına dair düşüncelerini katılımcılarla paylaşan Kocaman, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Yoğun ilginin olduğu ve iki saat süren söyleşinin sonunda Aykut Kocaman öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.