SÇM Seminer Serisi XXVIII Gerçekleşti

Spor Çalışmaları Merkezi Seminer Serisi 28. etkinliği ile geri döndü. “Avrupa Birliği ve Spor Çerçevesinde ‘Süper Lig’ Projesi” başlıklı seminerde, Sorbonne Üniversitesi Öğretim Görevlisi Su Erbaş konuşmacı olarak yer aldı.

Bugüne kadar spor avukatlığı, futbolcu menajerliği, futbolun teknik ve taktiği, spor pazarlamasındaki trendler, medyada spor yönetimi gibi pek çok farklı konu başlığında düzenlenen seminer serisinin 28. etkinliğinde Sorbonne Üniversitesi Öğretim Görevlisi Su Erbaş konuk konuşmacı olarak yer aldı.

Etkinlik boyunca “Avrupa Birliği ve Spor Çerçevesinde ‘Süper Lig’ Projesi” ana başlığı çerçevesinde; Avrupa Birliği Adalet Divanı’nın yaklaşımları, Avrupa futbolunda denetim, yayın haklarının ekonomik ve sosyal etkileri gibi konular ele alındı.  İnteraktif bir şekilde ilerleyen seminerde ayrıca, Deliège kararı, Walrave ve Koch davası, Meca-Medina kararı gibi örnek dava ve kararlara da değinildi.