UEFA Futbol Hukuku Programı Venedik’te

Bu yıl beşincisi düzenlenen UEFA Futbol Hukuku Programı’nın üçüncü durağı İtalya’nın Venedik şehri oldu.

Açılış seansı İstanbul’da, üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleşen ikinci ayağı Prag’da düzenlenen UEFA Futbol Hukuku Programı, Avrupa’nın farklı noktalarından bir araya gelen deneyimli futbol hukukçularını bu kez Venedik’te bir araya getirdi. Ev sahipliğini Venedik Ca’ Foscari Üniversitesi’nin yaptığı organizasyonun konu başlığı ise ‘Diğer Futbol Kuralları ve Düzenlemeleri’ olarak belirlendi. Futbol hukuku alanındaki güncel gelişmelerle ilgili eğitimlerin düzenlendiği ve çalışmaların yapıldığı program beş gün sürdü.

Üç seansı geride kalan UEFA Futbol Hukuku Programı’nın son durağı ise UEFA Genel Merkezi’nin bulunduğu İsviçre’nin Nyon şehri olacak.